Tilbud om lekegrupper

Nytt for i år er at vi tilbyr lekegrupper for nye barn og foreldre som skal starte på Tussilago eller Linnea 15.08.19. Oppstart allerede i mai!

Vi vet at det er en stor overgang for både barn og foreldre når barnet starter i barnehage for første gang. I den forbindelse ønsker vi å gi et tilbud om lekegrupper for helt nye barn som skal starte på småbarnsavdelingene til høsten 2019. Foreldre må følge med.

Det vil bli anledning til å bli kjent på avdelingen barnet skal begynne og prate litt med de ansatte på avdelingen. Vi tror det vil være nyttig for både foreldre og barn og treffe andre som skal begynne på samme avdeling. Samtidig får vi muligheten til å hilse på barna, noe som kanskje gjør oppstarten av nytt barnehageår lettere. De av dere dette gjelder, vil få ytterligere informasjon av barnehagen.

Første lekegruppe blir tirsdag 7.mai kl 10.00-10.45. Vi har siste lekegruppe tirsdag 4.juni.

Vi gleder oss til å møte dere, vel møtt!