• Vi planlegger grønt nivå fra juli 2021!

Vi holder oss fortsatt på gult nivå ut juni. Dette er vedtatt av Alver kommune, og vi følger deres retningslinjer. Fra 1.juli er vi på grønt nivå og holder åpent fra 07.00 - 17.00.

• Hvem er Trollskogen?

Vi ønsker at Trollskogen Barnehage skal være et spennende sted hvor barn gleder seg å komme til. Et
    sted som lever og syder av latter og hygge. Vi ønsker oss en barnehage der lek, fantasi og drømmer
    får utfolde seg hånd i hånd med utforsking, eksperimentering og læring. En” trollskog” full av
    eventyr, undring, drama, sang, musikk og fortelling.

• Satsningsområde - DUÅ

Hele personalgruppen i barnehagen er kurset i skole- og barnehageprogrammet. Vi er nå godt i gang med implementeringsarbeidet, dette barnehageåret er hovedfokuset vårt sosial og emosjonell coaching.

I Trollskogen barnehage skal vi møte barnas kognitive, sosiale og emosjonelle behov.
    Gode relasjoner gjør at barnet ønsker din oppmerksomhet som er viktig for å snu uønsket atferd.