• Minner om redusert åpningstid fra mandag 7.12.20

På grunn av forsterket behov for smittevern i en periode der smitten av covid-19 er større i Alver, blir det ny åpningstid fra 07:30-16:30. Dette vil vare i perioden 7.12 .20/ 31.01.21

• Tilbud om lekegrupper

Nytt for i år er at vi tilbyr lekegrupper for nye barn og foreldre som skal starte på Tussilago eller Linnea 15.08.19. Oppstart allerede i mai!

• Satsningsområde - DUÅ

Hele personalgruppen i barnehagen er kurset i skole- og barnehageprogrammet. Vi er nå godt i gang med implementeringsarbeidet, dette barnehageåret er hovedfokuset vårt sosial og emosjonell coaching.

I Trollskogen barnehage skal vi møte barnas kognitive, sosiale og emosjonelle behov.
    Gode relasjoner gjør at barnet ønsker din oppmerksomhet som er viktig for å snu uønsket atferd.